Dzień dobry! A może dziś masz ochotę na domową czekoladę ?
* Wykonanie 3 minuty
* Mrożenie 30 minut
* Znikanie 3 minuty
Każda czekolada, wiadomo, ma dużo kalorii, ale domowa nie ma składników ‚E’.
* Wykonanie 3 minuty
* Mrożenie 30 minut
* Znikanie 3 minuty

Każda czekolada, wiadomo, ma dużo kalorii, ale domowa nie ma składników ‚E’.
PRZEPIS
Składniki :
* 3 łyżki oleju kokosowego (u mnie nie rafinowany)
* 1 łyżka masła orzechowego
* 1 łyżka kakao
* 1 łyżka miodu
* 3 łyżki oleju kokosowego (u mnie nie rafinowany)
* 1 łyżka masła orzechowego
* 1 łyżka kakao
* 1 łyżka miodu
Przygotowanie :
* Olej rozpuszczamy i mieszamy z pozostałymi składnikami.
* Przelewamy do pojemnika wyłożonego folią aluminiową lub do foremki na czekoladę.
* Wrzucamy dodatki jakie lubimy i wsadzamy do zamrażarki na 30 min.
* Olej rozpuszczamy i mieszamy z pozostałymi składnikami.
* Przelewamy do pojemnika wyłożonego folią aluminiową lub do foremki na czekoladę.
* Wrzucamy dodatki jakie lubimy i wsadzamy do zamrażarki na 30 min.
Komentarze
Prześlij komentarz